Individuele coaching

Veel mensen zijn bezig met persoonlijke ontwikkeling en groei. Een ontdekkingstocht naar je werkelijke drijfveren, kwaliteiten en je motivatie; naar wie je bent.

 • Ben jij op zoek naar wat je drijft en motiveert?
 • Ben jij op zoek naar (nog) betere inzichten in jezelf?
 • Wil jij je communicatie verbeteren?
Dan is een individueel coaching traject bij Horsebuddy de ideale oplossing voor jou.

Individuele coaching is er voor kinderen, jongeren en volwassenen. Bij Horsebuddy is iedereen welkom, ook mensen die een extra steuntje in de rug nodig en/of een zorgindicatie hebben. Klik hier voor meer informatie.

Wat levert individuele coaching bij Horsebuddy je op?

De inzet van paarden in een individueel coaching traject biedt je op een eerlijke en vertrouwelijke manier een terugkoppeling op je sterke punten en aandachtspunten. Een paard reageert op je lichaamstaal. Zelfs de kleinste non-verbale signalen worden door het paard opgemerkt. Als jij leiding geeft, volgt hij je. Als jij niet meer weet wat je wilt, reageert hij weer anders.

In een individueel coaching traject met paarden zoek je zelf naar een antwoord op jouw vragen, naar inzicht in jouw gedrag, naar een verbetering van je sociale vaardigheden. Kortom, naar een oplossing waarmee jij verder kunt in je persoonlijke groei.

Werkwijze individuele coaching met paarden

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we een unieke mix van coaching methoden (volgens de methode van Equine Assisted Coaching) die nodig is om jouw kennis, houding en gedrag tot bloei te laten komen. Na één coaching krijg je vaak al meer inzicht. Die wil je natuurlijk verder ontwikkelen. Daarom geeft een persoonlijk coaching traject verdieping en oefening in het uitwerken van jouw persoonlijke thema’s en doelen.

Tijdens de zorgvuldig gekozen oefeningen gaan we je probleem of doelen bewust aanpakken. Onze paarden helpen je op een natuurlijke manier bij het ontdekken van wat verandering van je eigen gedrag teweeg brengt.

Wat mag je verwachten van een persoonlijk coaching traject met paarden?
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen;
 • Je kunt je beter verwoorden;
 • Je leert anders met situaties om te gaan;
 • Je leer beter met emoties om te gaan;
 • Je krijgt inzicht in je persoonlijke situatie en leert keuzes te maken over je eigen leven;
 • Je handelt sneller als je toch weer onzeker wordt;
 • Je voelt je meer ontspannen en rustig;
 • Je bouwt persoonlijk leiderschap op.

Wil je weten of coaching met paarden aansluit bij jouw doelstellingen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en een coaching traject dat zo goed mogelijk is afgestemd op jouw wensen.

Individuele coaching met behulp van paarden
Individuele coaching met behulp van paarden