Trainingen en workshops

Met onze jarenlange ervaring en grote hart voor mens en paard, helpen we diverse doelgroepen vóóruit in het leven. Samen aan de slag met paarden om patronen te doorbreken en nieuwe gedachten te kunnen omarmen, zodat je volop in het leven kunt gaan staan om te zijn wie je bent. Persoonlijk, respectvol en zonder oordeel. Dat is waar Horsebuddy voor staat. Vanuit deze missie en visie heeft Horsebuddy met samenwerkingspartners diverse inspirerende en effectieve workshops en trainingen ontwikkeld.

Trainingen voor team- en heidagen

Op een unieke manier uw team- en heidagen invulling geven; zowel inhoudelijk als qua ontwikkeling met uw team? Dat doen we samen met Caballo Consultancy op locatie in Delfgauw. Natuurlijk bepaalt u zelf het thema en daarmee de inhoudelijke kant van de heidagen. Door de inzet en hulp van paarden, brengt u verdieping aan in uw teamdagen en zal de effectiviteit enorm toenemen. Op die manier krijgt uw team de gelegenheid de inhoud en doelstellingen om te zetten in het daadwerkelijk ervaren en beleven en wat een gedragsverandering betekent en oplevert.

LEF-training voor ouders en kinderen met een diagnose

In 2017 zijn we succesvol gestart met een training voor ouders en kinderen met een diagnose. Tijdens gerichte groeps- en individuele opdrachten met paarden ontdekken ouders en kinderen gezamenlijk wat thema’s met hen doen. De opdrachten worden vertaald naar de dagdagelijkse praktijk van thuis. We behandelen de patronen en wisselen ervaringen uit met elkaar.

Wat willen we anders zien en wat heeft uw zoon of dochter nodig?
  • bijeenkomst 1 (3 uur): Luisteren
  • bijeenkomst 2 (3 uur): Ervaren
  • bijeenkomst 3 (3 uur) : Feedback
Voor meer informatie over de LEF-training: neem nu contact met ons op.