Teamdag met paarden


Een leuke teamdag waar je met humor ook werkt aan je persoonlijke ontwikkeling én waar meer te weten komt over je teamleden? Een teamdag met paarden is uniek, weer eens wat anders dan de bekende heidag of vlotten bouwen!

Een teamuitje met paarden?

Door met paarden bezig te zijn krijg je op een snelle heldere en leuke manier inzicht in patronen en gedrag zonder dat je daar heel veel moeite voor hoeft te doen. Paarden zijn kuddedieren. Ze hebben allemaal een bepaalde rol in de groep. En die rollen zien we vaak terug bij mensen in een groep. Of dat nou collega's, vrienden, een (project)team of je familie is. Vaak zijn we ons niet eens bewust van die rollen en zijn ze automatisch ontstaan.
Door met zijn allen bezig te zijn met de paarden in onze paddock ga je deze rollen leren kennen en herkennen. We doen dit op een luchtige manier, we maken plezier tijdens deze teamdag!


Voor wie?

Een teamdag bij Horsebuddy is voor elke groep geschikt. Of je nou als team, afdeling, collega's, (sport)vereniging, vrienden, vriendinnen of met je familie iets wilt gaan doen. Kortom voor elke groep die er voor open staat om een dag wat leuks en leerzaams te doen.


De coach

Bianca van der Voort is ervaren coach en aangesloten bij het kwaliteitsregister voor Equine Assisted Coaches (KREAC). Naast haar werkzaamheden met paarden werkt zij ook met ‘bijzondere personen’. Klik [hier] voor meer informatie.


Waarom een teamdag bij Horsebuddy?

  • Op een leuke en effectieve manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling en die van het team.
  • Leer elkaar eens op een andere manier te zien.
  • Krijg inzichten en handvatten over je eigen gedrag en die van je team.
  • Leer (nog) beter samenwerken.
  • Voor een ontspannen én leerzame dag!

Ga je binnenkort een teamdag organiseren?

Dan zien we je natuurlijk graag, samen met jouw team, in onze Paddock Paradise!
Voor elk team maken we een invulling die bij jullie past!
Wij hebben een locatie in Pijnacker maar ergens anders in Nederland is ook mogelijk. Verder is er de mogelijkheid voor catering (lunch, borrel of barbecue) en eventuele speciale dieet wensen.
Ook is het mogelijk om de teamdag uit te bereiden met bijvoorbeeld een vergadering bij ons op locatie. Dus bijvoorbeeld de vergadering en in de middag de teamdag in de paddock.
Meer weten of direct jouw dagje uit reserveren? Bel of Bianca en bespreek met haar de mogelijkheden. Tot gauw?